نتیجه رو اعلام کنید .
Printable View
نتیجه رو اعلام کنید .
والا باز هم مشکل پابرجاست!
البته هنوز سراغ اون دکمه نرفتم!
الان سیستم بوق نمیزنه ولی تصویر نمیده ..
همونطور که میبینین عدد 99 رو اون lcd که اسمشو نمیدونم چیه (!) اومده! قبل از آپدیت بایوس، عدد 97 رو نشون میداد!
میشه یه عکس واضح تر از اون دکمه بدید و بگید کارش چیه؟
(لینک عکسارو میزارم ک تاپیک سنگین نشه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعضی از کارتهای AMD دو بایوس دارند یکی LEGACY و دیگری UEFI پیداش کنید .اگر باز مشکل بود کارت رو برای تست به گارانتی آواژنگ منتقل کنید . البته پیشنهاد میکنم روی اسلات های PCIE دیگه هم تست کنید .نقل قول:
92 - 99 رنج کد خرابی یا مشکل VGA یا اسلات PCIE هست .
یک مسدله دیگه احساس میکنم کابل های PCIE به پاور رو ممکنه اشتباه وصل کرده باشید . این رو دوباره چک کنید .
کدوم کابلا؟ همونایی که میخورن به گرافیک؟نقل قول:
اگر روی اسلات PCIE هم خاک نشسته با احتیاط با یک مسواک خشک تمیز خاک درون اسلات PCIE رو تمیز کنید . همچنین روی اسلات های دیگه هم تست کنید .نقل قول:
بله همون ها دقیق چک کنید . موارد رو دقیق چک کنید. هم پاور هم تمیز کردن اسلات PCIE هم تست روی اسلات دیگه PCIEنقل قول:
همچنین اگر مونیتور را با تبدیل به گرافیک متصل نمودی . با یک تبدیل دیگه تست کنید .
روی یه اسلات دیگه هم تست کردم نشد! تمیزکاری هم کردم نشد! کابلارو دوباره جا زدم نشد!
کارت نویه نو باید بره گارانتی (!)
ممنون از راهنماییتون
باید ایراد مشخص بشه . همه مواردی که در احتمال میدادم باهاتون بررسی کردیم . بهترین گزینه تست حضوری در گارانتی هست .نقل قول:
سلام!
کیسو بردم همونجایی که کارتو خریده بودم (DFM) و بچههای اونجا کارتو تست کردن و گفتن مشکلی نداره!
بعد اومدن رو کیس خودم کارتو تست کردن و دیدن که تصویر داد!
خلاصه متوجه شدم که کارت مشکلی نداره خدارو شکر!
فکر میکنم دیشب من کابلای کارت گرافیک رو درست وصل نکرده بودم!
البته حقم داشتم چون اعصاب و روان ریخته بود به هم :1. (29):
به هر حال دست کسایی که راهنمایی کردن درد نکنه .. :11():
فقط یه چیزی خیلی رو اعصابم بود، اونم اینکه اصلاً نمیتونستم وارد ویندوز شم!
انگار درایور رو نمیشناخت و تصویر نمیداد!
رفتم از تو دیوایس منیجر safe mode درایور خود CD گیگابایت رو نصب کردم و خدارو شکر فعلاً درست کار میکنه!
یه سوال؛ دمای کارت الان تو حالت IDLE حدود 60 درجس! عادیه؟
دمای مَکسش چنده این کارت؟
با تشکر :11():
مشکل کابلها رو هم دیشب چندین بار خدمتتون تذکر دادم .خوشحالم مشکلتون حل شد .چون با اون اپدیت بایوس مادربرد 100% تصویر میگرفتید .نقل قول:
برای چنین gpu طبیعی هست این درجه حرارت . البته بستگی به کیس شما و گردش هوا دارد . چنین کارتی نیاز به کیس خوب با گردش هوای مناسب دارد .لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار در تاپیک زیر بنویسید .